Торта на paw patrol

Дата на публикация: 13.06.2019

БГ, а също и чрез доставчика на Вашите поръчки - Еконт Експрес се стремим да ви предоставим най-доброто обслужване и най-висока защита на личните Ви данни. БГ и Еконт Експрес, всеки администратор сам отговаря за обработките и за законосъобразността на обработването по чл.

С настоящото съобщение Ви обръщаме внимание, че Вашите лични данни могат да стигнат до Еконт Експрес с цел изпълнение на куриерска услуга по доставката на Вашите поръчки. Благодарим Ви за отделеното време и за това че сте наши клиенти! Отказване на поръчка? Повечето артикули се изпълняват ръчно специално за Вас.

Доставка с куриер до офис или личен адрес за гр.

Брой парчета: 1 ет. Спешна поръчка. Може торта на paw patrol откажете поръчка, освен ако не сме започнали работа по нея. Цената на доставка се изчислява автоматично за всеки артикул. Пазарувате от над 91 ателиета и творци.

За да направим Вашия празник незабравим за Вас ще изработим най-красивата торта, която ще бъде акцент на Вашият празник. Добави в желан продукт Добави за сравняване.

Предишен продукт. София ул. Посочените данни имат приблизителен характер.
  • На страницата на всеки продукт може да видите точната цена за доставка и възможностите за безплатна доставка на всеки артикул.
  • Църковни бокали Булчински букети Бутилки за шампанско. Цената на доставката Ви в момента е: 6,54 лв.

Галерия специални пълнежи

Връщане на получени артикули? БГ и Еконт Експрес, всеки администратор сам отговаря за обработките и за законосъобразността на обработването по чл. С настоящото съобщение Ви обръщаме внимание, че Вашите лични данни могат да стигнат до Еконт Експрес с цел изпълнение на куриерска услуга по доставката на Вашите поръчки.

Код на продукта: p Йогурт с бисквити 7.

Пазарувате от над 91 ателиета и творци? За кръстника. Добави в желан продукт Добави за сравняване. Шоколадова чистота на въздуха русе парченца 6. При персонализирани поръчки в определени случаи имаме възможност да реагираме по-бързо от стандартния срок за изработка и доставка в рамките на дни. Над реални отзиви от младоженци.

Напишете мнение

Декораторска торта Paw Patrol 2. Брой парчета:. Предлаган от: Моето Кръщене. Този сайт използва бисквитки.

След като завършите поръчката ще получите e-mail, че е завършена успешно. Време за доставка. Църковни бокали Булчински букети Бутилки за шампанско. Шоколадова с парченца 6. Експресна поръчка: 2 работни дни.

Добави в желан продукт Добави за сравняване. София, ул. Пълнеж: Какъв пълнеж желаете.

Декораторска торта Paw Patrol 2. Уважаеми Клиенти, От 25 май г. Ритуални комплекти Ритуални чаши Ритуални свещи Късмети за хвърляне Бутилки за шампанско Бонбони и бонбониери Сватбени бокали Възглавнички за халки Сватбени кошнички Сватбени и брачни халки, торта на paw patrol. Bulgarian Romanian. Връщане на получени артикули. Над реални отзиви от младоженци. В противен случай дължите сумата за изработените до този момент артикули.

След като преминете през стъпките за поръчка и въведете информацията във формата за поръчка, на последната стъпка има "форма", в която да ни напишете Вашите изисквания за поръчката, допълнителна декорация, цветове или надписване.

Свържете се с нас: office sladka-bulgaria. По-голяма част от артикулите са ръчно изработени и има възможност за персонализирането им спрямо Вашите изисквания и тема на сватбата.

София ул.

В противен случай дължите сумата за изработените до този момент артикули. Ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите около поръчката при нужда. Цената на доставка се изчислява автоматично за всеки артикул.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.