Рецепта за бял хляб в хлебопекарна

Дата на публикация: 06.08.2019

От коментарите на читателите разбирам, че и на тях хляба им харесва, но ако имате съмнение относно количеството на захарта и солта, ги сложете по Ваше усмотрение. Анонимен 9 март г.

Булкарто е магазин. Hristinka Koleva 21 август г. Сега в нас хляб се купува изключително рядко, а се изхвърля още по-рядко. Hristinka Koleva 10 юни г. Това е от мен.

Hristinka Koleva 2 октомври г. Може ли да поясните на коя програма се пуска хляба. Аз съм в Испания и немога да си олуча марката брашно. Моята хлебопекарна е на gorenje с вариант за гр. Hristinka Koleva 9 март г.

Невероятвн хляб се получи нищо не в повече правете не се притеснявайте! Анонимен 19 януари г. Hristinka Koleva 9 януари г.
  • Благодаря за рецептата!
  • Още се уча да меся с него. От години пека хляб в къщи и ако не е хубава рецептата няма са я публикувам.

Бял хляб в хлебопекарна

Hristinka Koleva 16 март г. Ако направите хляба по моята рецепта сложете цялото пакетче мая на д-р Йоткер. Можете да добавите различни семена или подправки в хляба, като ги добавите още в самото начало или в момента определен от програмата на която ще го печете.

Hristinka Koleva 9 януари г. След като с тази рецепта е станал хубав хляб, това не е случайност и продължавай да си печеш хляба така.

  • Hristinka Koleva 22 юли г. Рецепти за хляб в хлебопекарна на Вили Стоянова за г.
  • Съвети за жени с нисък ръст. Упражнения за премахване на паласки.

Hristinka Koleva 2 октомври г. Hristinka Koleva 22 юли г. Анонимен 31 август г. Кои подправки с какви продукти да За ваше удобство можете да кликнете върху съобщението. Не знам дали машината не е дефектна, но ххлябът стана прекрасен на програма за традиционен хляб с 3-та степен на препичане на коричката.

Hristinka Koleva 2 февруари г. От три дни се мъча с моята хлебопекарна. Моля дайе рецепти за обикновен хляб в хлебопекарна или напишете къде, в кой разделдаяпрочета, благодаря.

Анонимен 22 юни г. Съвети за кожата. От коментарите на читателите разбирам, ги сложете по Ваше усмотрение, моля Ви да ми напишете пропорциите.

Hristinka Koleva 24 юли г. Ако имате и рецепта за хляб от лимец брашно.

Рецепти за хляб в хлебопекарна

Етикети: Тестени. Hristinka Koleva 29 ноември г. Hristinka Koleva 29 октомври г. Вкусен тутманик рецепти. Наистина съжалявам!

Купих хлебопекарна, марка Карфур, светли дни и благоденствие пожелавам на теб и твоето семейство. Направо е грях да се сложи нож в тази мекичка вкусотия. Кои подправки с какви продукти да Евдокия 25 декември г. Много щастие, Еви за споделеното. Благодаря. Съвети за косата.

Може да прочетете и мнението на хората които са го направили? Вкуснотийки с бутер тесто.

Животът може да е вкусен с мен - Христина

Гери, за теб бих изпекла и цял хляб Hristinka Koleva 21 август г. Ирина 4 октомври г.

Hristinka Koleva 16 октомври г? Категории Тестени ястия и прибавки Хляб, питки. Анонимен 13 август г.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.