Проблем с обхвата на телефона

Дата на публикация: 18.06.2019

Вход с LinkedIn. Вижте Кои смартфони имат най-добър обхват. Приложения като Facebook и Snapchat са известни с това, че използват много ресурси, но няма алтернатива, ако използвате тези услуги.

Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Все още няма данни за конкретните технически спецификации, които ще ни предложи този смартфон на Samsung. Samsung Търсене в. Display as a link instead. Ще съм благодарна на съвети още по-добре ако са от личен опит кой от трите да си взема или пък на нови предложения! Консултирайте се с приятелите и семейството си.

Поставете SIM картата в друго устройство. Същата работа. Ще пиша отново. Не е от оператора, защото като сложа sim картата си на друг телефон си работи безпроблемно. Вдигнах и ми се затвори да не е това от импулсните телефони.

Нова функцията в смартфоните с Google Assistant ще извършва превод в реално време на 44 езика. Не забравяйте да създадете резервно копие на данните, които искате да запазите. Установете къде е антената на телефона ви, за да разберете дали това е причината за проблема.

Регистрация

Влезте от тук Регистрация. Изключете го и после отново го включете Ако проблемът е еднократен и няма очевидна причина за него, изключете телефона си, това може да помогне. Бързи връзки. Проблема се оправи след нов рестор. Търсене на налични мобилни мрежи На Начален екран натиснете. Приложения като Facebook и Snapchat са известни с това, че използват много ресурси, но няма алтернатива, ако използвате тези услуги.

  • Събитието ще се проведе в края на февруари. Всмисъл че имам същият проблем с обхвата, появяваси се когато си иска и чезне когато си ще.
  • Re: Проблем с обхвата Занесох им го защото е в гаранция.

Корейският производител няма намерение да повтаря същите грешки и работи над нов смартфон, който се отличава с различен форм фактор. Обаче веднага след като затворих обхвата и данните изчезнаха и до. Свържете се с мрежовия оператор, ако не знаете кои типове мрежа се поддържат.

Препоръчан отговор. При мен го няма този проблем,сигнала си е перфектен.

Препоръчан отговор

Вход с Twitter. Дано те разбере какво питаш. Със сигурност ни очакват доста интересни събития от Huawei през първото тримесечие на г. След седмица ми го върнаха с преинсталиран софтуер.

MediaTek вече са започнали разговори с водещите доставчици на компоненти, за да осигурят достатъчен брой доставки на новите си процесори. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Въведи кода :. Назад към темите в този форум. Сигурен ли си, че проблема не е в СИМ картата.

Добре дошли!

Изтрий всичко. Някакви теории или съвети? Всмисъл че имам същият проблем с обхвата, появяваси се когато си иска и чезне когато си ще. Не използвайте оптимизатор на RAM паметта От години се говори, че оптимизаторите на RAM паметта не са решение за Android устройствата, въпреки това има голям брой от тях в Play Store, които продължават да събират десетки милиони изтегляния.

Това което пробвах е да рестартирам телефона, опитай как се държи друга марка телефон с 3-те оператора, пълни с полезна информация. Ако често се оказвате с лош сигнал, те не могат да са ви от полза, да изтрия всички настройки но резултата е същия. За да отхвърлиш тази хипотеза, проблем с обхвата на телефона, телефонът ви може да е проблема.

В ситуация, за да подобрите неща. Добре дошли в нашите форуми. Какво може да се направи. След седмица ми го върнаха с преинсталиран софтуер.

Recommended Posts

Функцията може да превежда в реално време на 44 различни езика и е интегрирана директно в Google Assistant. Дайте некви нови предложения, не ми толкова позната тази материя, че да си играем на гатанки.

Докоснете бутона Recents в долната част на екрана или прекарайте пръст отдолу нагоре, ако използвате новите Android жестове.

Шефът на Huawei не пожела да разкрие повече детайли за техническите спецификации, което вероятно ще видим за първи път на MWC MediaTek ще се опитат да се възползват максимално от очакваното високо търсене към смартфоните с 5G технологията.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Антоаниета
    Освен когато на моменти изчезне,но това е рядко. Изключваш телефона

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.