Пълнолуние 26 епизод бг субтитри

Дата на публикация: 29.07.2019

Екип помага на протестиращи в кланица и на съпруга, озовала се в "стая на гнева" с любовницата на мъжа си, а междувременно Атена предприема действия по отношение на Майкъл, докато екипът се чувства предаден от Бък заради съдебния му иск.

Цитирай Полезно 1.

Жалко за Осман - винаги е много тъжно, когато някой страда от несподелена любов. За приятеля — на всичко си готов! Едно пресъздаване на трагедията от и септември, което изследва преживяното от полицаи, огнеборци и диспечери, попаднали в ужасяващи и спиращи дъха ситуации, в които трябва да спасяват най-уязвимите, докато се справят с личните си проблеми. Petya Studenkova 1 year ago. Като главен герой от тези филми си.

Цитирай Полезно 6. Колко бързо сме правили преводите си - това изобщо теб не те касае. Planet - Редовен потребител. Никога не приемам нещата лично. Пожелавам Ви още много съвместни успехи.

Всеки от нас си има по-важни ангажименти и неотложни дела, след това идва хобито. Атена и екип откликват на странни обаждания на Хелоуин, свързани с терор от ято гарвани, среща с осемкрако създание и призрачно момиче, бродещо из квартал, а междувременно Мади е убедена, че трябва сама да се отзове на спешно обаждане.

Публикувайте коментар

Добро утроо! В последния епизод има доста песни и сега си представете, колко сме си играли да ги докараме до някакъв смисъл Which celebrities are the most beautiful? Къде видяхте? Да се за забавляваме с Радост 1 year ago. Цитат на: Iva Dimitrova в нд, 18 ное , Никъде не ти е казвала да теглиш субтитрите и да изтриваш екипа, за който работи.

В началото на обучение обяви, а субса ви е подвижен, пълнолуние 26 епизод бг субтитри, близък до Атена, както и на майка. Откажи Изпрати.

Ани Лили Снощи имаше мач на националния отбор на Турция с Швеция. Когато на бял свят се появява оръжието на убийството от сл. Точно сега беше момента да се реабилитира,а той пак се оплете. Служителите на реда са в надпревара с. Алекс Алексиева 1 year ago.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Добро утроо! Прекрасен финал! Когато на бял свят се появява оръжието на убийството от случай, близък до Атена, препратки към година показват как тя се е присъединила към екипа на полицейско управление Лос Анджелис и е станала полицаят, който е днес.

Html code for embedding videos on your blog. Цитирай Полезно 4. А ти кого смяташ за красив. Както и да е, аз благодаря не пия. Просто не е общувал с толкова чисто същество като нея и не знае пълнолуние 26 епизод бг субтитри да се държи.

Боби и екипът му трябва да спасят всички жертви от разрушения висок. Anastasia Krasteva 5 months ago.

Докато екипите спасяват пострадалите от катастрофирал новинарски хеликоптер, те несъзнателно стават обект на първия репортаж на напорист млад репортер. Смени си позата. Nikol Boncheva 1 year ago.

Моника Атанасова 1 year ago. Екипите на служителите на реда продължават да се сблъскват с последиците от силното и смъртоносно земетресение. Тереза Трайкова 1 year ago?

В това време Атина разследва влизане с взлом, а Боби и Бък са заети в студио за йо. Новая невестка - 2. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Html code for embedding пълнолуние 26 епизод бг субтитри on your blog.

Video same content

Aneta Samanlieva 1 year ago. Превод на епизода Приятно гледане!

Цитирай Полезно 7. Превод на епизода. Когато аварийната система на центъра за спешни случаи в Лос Анджелис претърпява токов удар, кол центърът трябва да се справя с постъпващите спешни случаи по старомодния начин.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ainina Dureva 10 months ago.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.