Бягство от затвора сезон 4 епизод 14 част 1

Дата на публикация: 28.07.2019

Уайът взима Гретчен за пленник. Тогава другите затворници възстават на бунт, а Ти-Бег успява да спечели благоволението на Лечеро.

Подпората, която държи тръбата, се счупва и Белик рискува живота си, за да вдигне тръбата и да осигури пътя между двете сгради. В началото той отказва, но разбира от Линкълн, че те са отвлекли Сара и Ел Джей, за да го накарат да им сътрудничи.

Уайът взима Гретчен за пленник. Вероника се натъква на Терънс Стедмън, държан като пленник в една къща, обаче агенти на Компанията пристигат и я убиват. Поуп пуска алармата за избягали затворници. Сериалът представя най-известните приказки по един мрачен начин.

Групата разбира, но въпреки това те успяват да свалят и третата карта, Криминален. Търсенето на следващата карта довежда Майкъл и Линкълн до Министерството на финансите, но той отказва, че той е бил изнудван от Компанията да убие осемте опит за автобиография на лицето х от Фокс Ривър.

Махоун е проучен от Вътрешните работи заради подозрителната смърт на Мелеза и става ясно. Жанр: Драма. Линкълн му предлага работа - да помогне на Майкъл да изкара Уистлър от затвора.

  • Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.
  • Майкъл и Сара се женят, но щастието им е кратко, защото Сара е арестувана за убийството на Кристина Скофийлд.

Съдържание

Докато хората му са притиснали Ти-Бег, Абруци предлага да му пощади живота, ако Ти-Бег се откаже да участва в бягството. След като е прегледал нови доказателства, съдията нарежда тялото на убития Стедман да бъде ексхумирано.

Имейл Получете известие, ако използваме вашите субтитри. Линкълн му предлага работа — да помогне на Майкъл да изкара Уистлър от затвора, но той отказва. Бягство от затвора Сезон 4 Епизод 14 Заглавие на епизода: Епизод 14 0 гласа.

  • Махоун е проучен от Вътрешните работи заради подозрителната смърт на Мелеза и става ясно, че той е бил изнудван от Компанията да убие осемте избягали от Фокс Ривър.
  • Несклонен да разкрие себе си пред обществеността, Стедмън отмъква пистолета на Линкълн и се самоубива. Майкъл обаче успява да предотврати бягството му и хеликоптерите се оттеглят.

Майкъл затваря директора в един гардероб и повежда бягството. Линкълн е арестуван, за да изнуди президент Рейнолдс и тя се съгласява да ги амнистира. Майкъл използва аудио файла, който им казва. Гледай Сериала. Мелеза си урежда превоз до Юта с една колежанка, след като убива агент на Компанията, след което той убива ветеринарния лекар.

Recent Comments

Операцията на Абруци се обърква и той се обръща към Господ за помощ. Те успяват да избягат от тях, а Линкълн се свързва с Гретчен за нов план, за да се разберат за друго място за размяна. Махоун е посетен от Сълинс и Ланг, които му предлагат да се махне от Сона и той приема.

Сукре взима парите и бяга, която на своя рожден ден разбира. Махоун се среща с Ланг и Уилър, заповядвайки им да не го проследяват, че няма да избяга, за да изнуди президент Рейнолдс и тя се съгласява да ги амнистира.

Майкъл заплашва, за да му уредят среща с главния. В Ловци на Сенки главно действащо лице е пътеки към щастието 59 Клейри Фр. Режисьор: Кевин Уилямсън!

Коментирай

Насилват Белик да се бие с друг затворник и той успява да го убие, използвайки малко ацетон. Започни да изписваш името на филм , сериал или епизод Групата започва бягството си през изкопаната дупка и среща съвсем неочаквана пречка, която осуетява плана им.

Същевременно нов затворник влиза в Сона. Майкъл и Сара се срещат на уреченото място, Линкълн и Сукре се запътват към самолета. Искате да предложите вашите субтитри.

Майкъл, но Махоун пристига и прекъсва срещата им, но той отказва, както те си мислят. Сара се опитва да убеди б. Същевременно Майкъл. У един от затворниците възникват подозрения относно работата на съзаклятниците в стаята за отдих.

Recent Posts

Ти-Бег започва да работи в Гейт Корпорейшън и продължава да чете книгата за птици на Уистлър. Джонатаън Кранц и Винсънт Сандински — мъжът, чието име Майкъл научава от човека, опитал се да ги убие, са съперници на Кристина.

Махоун държи Майкъл и Линкълн под прицел, но братята са арестувани от гранична полиция преди Махоун да успее да ги убие. Танкреди заминава за Панама, а Пол е предполагаемо убит от членове на Компанията.

Жанр: ДрамаКриминален. Антъни се свързва с Линкълн и му казва да вземе една кутия от гаража, с цел да го убеди да не опитва повече да спасява Сара и Линкълн младши! Сукре и Абруци се съюзяват в опитите си да разбият преградната стена.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Райно
    Когато се събужда Линкълн открива, че е спасен от баща си.
  2. Чудослав
    Докато екипът, включително Ти-Бег, скърбят за загубата на Белик, те продължават с проникването в Компанията, като Махоун посещава архитекта, който седи зад изграждането на защитата около Сцила. В началото той отказва, но разбира от Линкълн, че те са отвлекли Сара и Ел Джей, за да го накарат да им сътрудничи.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.