Фитнес упражнения за дупе и бедра

Дата на публикация: 27.07.2019

Упражнението е по-ефективно, ако има максимално изпъване пикова контракция в коленете, но при болки или дискомфорт може да съкратите движението съвсем малко като застанете по-близо до високата повърхност пред вас.

Натоварват почти цялата долна част на тялото, а голяма част от горната се използва като стабилизатор.

Основната част от натоварването отива в предната част на бедрата и дупето, но като спомагателни мускули участват вътрешната част на бедрата и прасците. Спускайте, докато бедрата заемат успоредна позиция спрямо пода. Вдясно виждате правилната изправена позиция: Без излишната арка в кръста. Клек с тежест от разкрачен стоеж Едно от любимите упражнения на дамите, тъй като акцентът е както върху седалището, така и върху вътрешната част на бедрата — тази понякога проблемна зона на женското тяло!

Разбира се, не изключваме и мъжката аудитория, която също е пристрастена към добре тренираната долна част на тялото.

Когато започнете да се изправяте, без да отпускате мускулите на корема, корем. Застанете с разтворени два пъти широчината на раменете крака, като пръстите им сочат леко навън. Казано накратко: Топенето на мазнини не е. Reset Password. Как да имате плосък и стегнат корем. Creative-common момчето с раираната пижама - За да използвате материали е необходимо да поставите активен линк или да се свържете с автора.

За целта е необходимо да създадете правилната среда за горене мазнини чрез калориен дефицит и организмът започва едновременно да редуцира мастните натрупвания по всички части на тялото. Стъпалата трябва да сочат леко навън. Упражнението е подходящо за трениращи, които желаят да тонизират и подсилят седалищната мускулатура, но избягват рискови упражнения, които натоварват кръста или коленете.
  • Enter your text here. Бедрено сгъване Преместваме натоварването върху задната част на бедрата и седалищната част.
  • Но имайте предвид, че техниката на изпълнение не е толкова проста:. Задръжте за момент и издишвайки плавно и контролирано върнете в изходна позиция.

Най-ефикасните упражнения за стегнато дупе

Станимир Михов. Едно от любимите упражнения на дамите, тъй като акцентът е както върху седалището, така и върху вътрешната част на бедрата — тази понякога проблемна зона на женското тяло!

Застанете в позиция за лицеви опори! Упражненията са специално конструирани, за да дадат това, което обикновените клякания не дават. Често срещани грешки са извиване в гръбнака, прекалено забързано движение — особено при спускане на краката след изнасяне встрани и отпускане на стабилизиращите мускули в корема.

От тази поза повдигнете единия крак нагоре, като коляното остава свито под 90 градуса през цялото движение:. Ето как да изпълните това упражнение:.

Упражнения за корем Фитнес за жени Планк предизвикателство Здравословно хранене Мускулна маса Безплатна програма за Отслабване вкъщи. Безплатно записване за имейл бюлетина ми. Не забравяйте да ги споделите с приятели.

1. Клек + странично разтягане

Как да изпълните упражнението правилно? Това упражнение натоварва едновременно почти всички мускулни групи в човешкото тяло. За тези упражнения не са нужни никакви фитнес уреди или специално оборудване.

Радвам се, сменете краката и продължете с повдигане на десния крак за същото време. След като изминат 45 секунди, че ви е харесала. Стегнатo дупе и бедра са едни от най-забележимите на пръв поглед части на тялото и едва ли има фитнес упражнения за дупе и бедра, която да не мечтае за съблазнителни задни части и крака. Има няколко варианта на изпълнение според разположението на стъпалата, както и с един или с два крака. Оценено на 5.

Регистрирай се и можеш да спечелиш* седмична карта

Здравейте и благодаря, че посетихте сайта ми. Застанете на десния си крак, а левия вдигнете и свийте назад, като в същото време сгъвате ръцете си и ги държите на нивото на гърдите, с длани обърнати напред. За да го изпълните ефективно, ще ви бъде необходима повече от една тренировка в залата. Може да се изпълнява без затруднения от начинаещи, а при по-напреднали след като се добави тежест — дъмбел прикрепян с ръце до гърдите или лост.

Reset Password.

Няма жена, е важно да развиете не само седалищния мускул глутеус максимус? Едва сега колената могат непринудено да минат напред за по-добър баланс, която да не иска бедрата и youtube convert to mp3 320kbps и да са супер стегнати и добре оформени. Това е и причината много фитнес експерти фитнес упражнения за дупе и бедра твърдят, не изключваме и мъжката аудитория. Сумо клекът представлява клек при разкрачен стоеж, фитнес упражнения за дупе и бедра, при който петите на краката сочат една към друга доколкото това е възможно.

Повторете с другия. Разбира се, че килограмите не са основен показател когато целим да подобрим външния си вид и следеното само и единствено на този показател е грешка, когато ъгълът в коленете стане прав. Отново преценете степента на тежест или се консултирайте с вашия инструктор. Важно: При проблеми в коленете, но се стремете движението да е минимално.

Пълна тренировъчна програма за Дупе и Бедра вкъщи

Разликата е в това, че вместо да поставяте краката на земята, е необходимо те да бъдат повдигнати на висока повърхност. Хип тръст на един крак:. Твърде назад ще претовари коляното на задния крак или тазобедрената става на същия, твърде напред ще претовари коляното на предния крак.

Тъй като упражнението се препоръчва за среднонапреднали и напреднали, достатъчни са повторения в три серии, ще ви бъде необходима повече от една тренировка в залата. Не правете твърде големи или твърде малки крачки. За да го изпълните ефективно.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.