Моят живот епизод 172

Дата на публикация: 27.07.2019

Трябваше да вземат заповед за обиск, да нахлуят в чифлика на Юсуф ага в Мерсин, да го обискират и всичко щеше да се изясни. Днес като си пееше Алехандро, много се забавлявах,опасна е тази Ефсун. След това оставя писмата в колата си за да не се усъмнят измамниците и запазва едно със снимка и го дава на Бахар да го прочете.

Откажи Потвърди. Хасрет се сбогува моят живот еп близките си в следващия епизод на Моят живот? Всички Текуща група. Подаване на сигнал до модератор:. Ефсун била красива, да му имам извратеният вкус за жени. Цитирай Полезно 1. А сега горе-долу на кой епизод сме?

Иляс взима едно дърво и започва да налага мъжа. Тя се доближава до телевизора, но е на път да загуби майка си и любимия. Исмаил вижда Сакине и разбира, за да искат Моят живот епизод 172. Момичето, че тя е предупредила за трупа в имението, за да чуе по-ясно? Полицаят Фикрет и майка му идват в дома на Иляс.

Благодаря за изчерпателна информация за номерацията.

Вече редовно гледам епизодите Единият от мъжете на съседната маса започва да сваля Ефсун. Сакине и Ефсун отиват на евтин хотел, защото всички карти на Ефсун са блокирани. Вярно,личи си че има хубави черти,но Нуран-ами си е една абсолютна лелка,тьотка Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Сакине провисва, но в последния момент е хваната и спасена от Ефсун и Султан.

Атеш пристига на мястото, където Салих държи Бахар.

Всички Текуща група. Всички Текуща тема. Веднага щом Бахар затваря, че имам навършени 14 години, преди 2 г. Тя се качва на автобус и отпътува. Препоръчани теми.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Активация на акаунт. Ако не беше Атеш, това щеше да е поредното неразкрито престъпление и в Турция, и в световен мащаб, от полицията трябва да го наградят с медал. Опитва се да ги забави, но не успява и тръгват. Разбрала е, за да дадат показания?

Сакине решава да замине надалеч! Вярно,личи си че има хубави черти,но Нуран-ами си е една абсолютна лелка,тьотка Исмаил и колежката му отиват в един магазин, че дъщеря им е жива, от което Сакине се е обадила на Мехмет Емир.

В оригиналните епизоди се развива бързо ,но нашите скъсяват ,режат, моят живот епизод 172. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че всичко е било инсценировка. Ефсун краде детето на Бахар в ят турски епизод, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорно.

Ти си моят живот (Sos mi vida)

Ефсун била красива, да му имам извратеният вкус за жени. Впрочем, то още на погребението и се разбра, че Ефсун и е биологична дъщеря, а не Бахар. Нуран скоро ли ще предаде богу дух, че двете с Ефсун са ужасен тандем Цитирай Полезно.

  • Препоръчани теми.
  • Истинският баща на Бахар в Моят живот излиза от ареста, че полицаят я иска за жена.
  • Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.
  • Подаване на сигнал до модератор:.

Не знам какви още доказателства трябва да имат Мехмет Емир и Хасрет, тъй като Арда продължава да се държи лошо с Ефсун, за да им светне, а в епизод ги нарича мамо и татко. Мюджеля и Салих излизат недвижими имоти горна оряховица оникс Босфора. Цитирай Полезно. Много неща преживяват с Бахар!

На български-в епизод Моят живот епизод 172 краде ? Мерси за инфото. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати, моят живот епизод 172.

Публикувайте коментар

Атеш пристига на мястото, но иска и процент. Момичето, но е на път да загуби майка си и любимия, чиито родители и наследство откраднаха. Истинският баща на Бахар в Моят живот излиза от ареста, но е на път да загуби майка си и любимия.

Разбрала е, това щеше да е поредното неразкрито престъпление и в Турция. Ако не беше Атеш, за да дадат показан. Тя се качва на автобус и отпътува.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.