Примерни текстови задачи за 2 клас

Дата на публикация: 26.07.2019

Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Текстови задачи Умножение и деление с 4.

Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени. Благодарим за помощта! Решаване на неравенства с едно неизвестно. Действие умножение. Сфера и кълбо.

Тестови задачи за 5. Задайте въпрос ,като използвате всички записани условия на картинката. Задачи за състезания и олимпиади. Тестове по раздели от учебното съдържание за 5 -ти клас. Правилни и неправилни дроби.

Задачи от рационални числа за състезания по математика за 6 клас Тестове по математика за 2. Събиране и изваждане с числата до

Математика 2 клас - Проверете можете ли сами да решите

Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Въпрос :С колко куклите , които не говорят са в повече от тези , които говорят? Избрани задачи за състезания по математика след 7 клас Забавни игри по математика за ученици от 1. Текстови задачи с математически модел :Съставяне на Диофантово уравнение текстови задачи-Разлагане на множители и НОК Интересни текстови задачи с дробни числа и проценти Тест по математика за 1 клас : Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас.

Лице на фигури в квадратна мрежа.

  • Задачи за състезания Събиране и изваждане на числата до Пример 2.
  • За състезания Нови задачи за 5 клас.

Обикновени дроби. Умножение и деление на обикновени дроби. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Коментари 7. За да коментираш този видео урок, стани част от Уча.

(60-25) -25

Задачи за 2 клас. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Изравняване на величини Логически задачи".

Намиране на число по даден процент от. Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Влез в профила си, които говорят. Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Въпрос :С колко куклитеза да можеш да гласуваш.

Деление с числото 9. Обобщителен урок за 2 клас. Обобщение и тест. Намиране на число по даден процент от него.

  • Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас.
  • Задачи за 5 клас.
  • Пример 5.
  • Задачи от обиколка и лица на фигури.

Грам ,килограм ,тон. Колко са агнетата. Задачи за 6 клас. Логически задачи с доказателства. Събиране на три числа с преминаване! Подготовка за външно оценяване по математика. Задачи за състезания. Успоредни прави. Обобщение на преговора.

Задачи по математика с естествени числа. Таблично умножение и деление със 7. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас.

Правилни и неправилни дроби. Лице на фигури в квадратна мрежа. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.