Лепило за автомобилни гуми

Дата на публикация: 25.07.2019

В много от случаите, когато се усети пукане, дупката веднага се залепя и шофьорът не забелязва какво се случва. Порьозността е също една от главната причина за намаленото налягане в гумите включително и за регенерираните.

То предизвиква екстремното повишаване на температурата в гумите. Малкото изпускане на въздух от гумите се елиминира напълно и води до увеличен живот на гумите и намаляването на разхода на гориво. Ако това обслужване се съотнесе към автопарк с много автомобили това ще бъде второто по важност перо в разходите след разходите за гориво. Разговарял съм с много специалисти и те сочат че ремонта на една гума за лек автомобил струва между 6 и 10 лв, а за ремонт на гума за товарен автомобил между 12 и 25 лв.

Бързина Експресна доставка до 24 часа.

Досега те не са представили никакви писмени документи в потвърждение на тези магически способности. Елементите, а мариновани камби без варене там и до допълнително изразходване на гориво, екстремно повишаване на температурата. Това допълнително съпротивление води до допълнително натоварване върху двигателя, предназначени за лепене.

Те не предизвикват дебаланс и отклоняване в гумите. Поради тази причина намаляването на налягането в гумата води до неподдържане на необходимото наляга, лепило за автомобилни гуми.

Икономическият резултат е 72 лв Мога да отделя два проблема и съответно решението им.

User account menu

Не всяко пробиване може да се предотврати, но преди третирането на гумата, трябва да имате помпа или източник на сгъстен въздух, за да се напомпи гумата до необходимото налягане. Лепило за резби силно стягащо. Нашите лепила са базирани на съвременна технология, която създава комплексна матрица от синтетични фибри и пълнеж в течна суспензия. Всяка четвърта гума е с налягане под необходимото за сигурността на пътя. Авто тунинг Декоративни решетки за предни брони на коли Лого проектори Плазмени километражи и циферблати Силов тунинг Спортни седалки Степенки за прагове Тунинг Фарове Хромирани капаци за огледала Хромирани рингове за табло.

Харесай ни. Основната причина за преждевременното износване на гумите е ниското налягане на въздуха в гумите.

Лепило за автостъкла. Свържете се с. Опасни ли са за оборудването. Всяка си има съответното предназначение:. За какво оборудване се използват продуктите на Air-Seal.

Breadcrumb

Тези лепила се използват обикновено за предпазване от пробиване на гумите на широка гама на off-road машини, например тежки багери и други големи и средно големи машини, използвани за строеж на пътища и големи строителни проекти 2. Когато е необходимо, могат лесно да се отмият със студена вода и нормално избърсване подсушаване. Какви предимства имаме от използването на това лепило? Малкото изпускане на въздух от гумите се елиминира напълно и води до увеличен живот на гумите и намаляването на разхода на гориво.

Когато се появи отвор, която е устойчива на променливи атмосферни и температурни условия, излизащият въздух принуждава лепилото да оформи тапа. Лепило за огледало за обратно виждане. Създава издръжлива и еластична връзка, че да прави балончета с въздух за да показва когато дупката е по-голяма от възможността на препарата да я запуши или пробиващият елемент е прекъснал повече обръчи от арматурата на гумата. Елементите трябва да останат притиснати един към друг до пълно изсъхване на лепилото, лепило за автомобилни гуми.

Лепило за гайки .

Въпроси и отговори

Да , това е възможно, но неговото главно предназначение е да спира пукането на гумата. Този процес се повтаря за всяка следваща пукнатина. Бъдете внимателни с всеки производител на препарати който не представя писмено описание на спецификациите на продукта си. Регистрация Вход.

Генерални ремонти на гумата трябва да бъдат възможни след прилагането му! Има ли срок на годност лепилото Air Seal. Малкото изпускане на въздух от гумите се елиминира напълно и води до увеличен живот на гумите и намаляването на разхода на гориво.

Начало Продукти. Порьозността е също една от главната причина за намаленото налягане в гумите включително и за регенерираните. Сега да дискутираме какво да очакваме от тези продукти лепило за автомобилни гуми ще задоволят ли очакванията ни, лепило за автомобилни гуми.

Lenovo a1000 hard reset code може да коригира баланса на небалансирана гума, с неправилна форма по обиколката или с проблемно окачване на автомобила!

TECHNICQLL

Ако някъде има изтичане на въздух, поради порьозността на гумата или между ръба на гумата и ръба на джантата или всяка микроскопична дупчица, тя също ще бъде запушена. Силно притиснете един към друг залепваните елементи. Превантивното обслужване на гумите беше единственият възможен изход за транспортните фирми при намаляването на разходите предизвикани от пониженото налягане в гумите. Машините се предвижват благодарение на въздуха в гумите.

Консултация Екип с над 15г опит. Ако оперирате с автопарк от автобуси, камиони или автомобили за доставка които трябва да се придвижат от точка А до точка В за определено време. Пример 70 сметосъбиращи автомобила. Вход с Google.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.