Колко струва зареждане на хладилник с фреон

Дата на публикация: 23.07.2019

Човекът се оказа точен, за което мога само да съм му благодарна. Дойде техник и каза, че компресорът е заминал.

Качествени уреди втора употреба внос от Германия-пройзведени в Германия!!! Според принципа на работа хладилниците биват няколко вида: -еднокамерни- хладилник с вградена вътрешна камера към тях спадат и амонячните хладилници -двукамерни- те са с отделна камера за замразяване на продукти и отделна камера за съхранение на продукти -хладилници No Frost-при тях е характерно че не натрупват скреж и охлаждането става посредством принудително обдухване с вентилатор.

Силистра Силистра гр. Като е включен в мрежата си бръмчи, даже не спира за почивки, и се чува бълбукане отзад по тръбите. Марката е Brillant аз досега не я бях чувала, нито изнамерих нещо за нея в нета, само отзад на металното гърне видях да пише Made in Italy.

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Медилайф Интернешанъл ООД преди 16 дни. Говорете много сериозно да ви приспадне ремонта от наема. Ремонт на компресори, хладилни автосисте. Пловдив.

Търново гр. От директен Вносител на Супер Цена!

Добре дошли!

При мен се бе случило подобно нещо. Вие няма какво да се притеснявате. Перник Перник гр. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Или нещо бъркам??? Равда, обл. Варна Варна гр.

 • Вика се хладилен техник и ремонта няма да излезе евтино.
 • Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Ремонт на хладилници фризери и Хладилни Витрини Зареждане на Автоклиматици по домовете с гаранция ремонт на ледогенератори.

Така не може да уплътни и не може да охлади защото постоянно прониква въздух от стаята. Нов, напълно обзаведен и оборудван търговски обект. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема. Беше сменен поради смяна на жилището с нов. Стара Загора 3. Та мисълта ми е ,че най-вероятно е нещо дребно!

Хладилната инсталация на домашни хладилници трябва да е процента херметична всяка връзка да е заварена.

Зареждане на хладилник с фреон

Според принципа на работа хладилниците биват няколко вида: -еднокамерни- хладилник с вградена вътрешна камера към тях спадат и амонячните хладилници -двукамерни- те са с отделна камера за замразяване на продукти и отделна камера за съхранение на продукти -хладилници No Frost-при тях е характерно че не натрупват скреж и охлаждането става посредством принудително обдухване с вентилатор.

Хасково 5. Има 14 основни програми памук, смесени, вълна, коприна, лесно гладене, дънки, възглавници, времеви и др.

Търново гр? Съвсем леко заскрежаваше тръбите на камерата и толкова! Сливен Сливен гр. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. В хладилната инсталация не се допуска наличие на въздух.

Щом се чува компресора не е терморегулатора нито е повреден самия компресор, но може да е изтекъл фреона и затова да не охлажда. Хотелът е с РЗП м2- и дворно място - кв.

Най-четеното:

Нашите цени ремонт на хладилници ремонт на климатици ремонт бяла техника. Доколкото се ориентирах от прочетеното става въпрос за компресорен хладилник то есть има едно гърне ниско долу отзад на хладилника и мрежа от тръби нагоре.

Кога трябва да потърсите сервиз за ремонт на хладилници - ако забележите че компресора не работи с обичайния шум или изобщо не включва, температурата в хладилника е по-висока от обичайната, терморегулатора не регулира температурата, компресора не спира да работи. Компресора е заминал, щом и с обръщане и с почукване вече не става.

 • Предварително уточняване за удобно за Вас време и проблемите, които..
 • Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.
 • Силистра Силистра гр.
 • Каза ми че няма смисъл от нов компресор - първо, защото са скъпи, и второ - не се дава никаква гаранция че ще проработи.

Това е недопустимо, хладилни витрини профилактика. За мен това е проблем с термо регулатора. Сайт за обяви alo. Извиках майстор защото работеше и не бе охладил. Може проблема да е много прост? Най-често повредите в хладилниците биват два вида механични или електрически.

Добрич 1. Качествени уреди втора употреба внос от Германия-пройзведени в Германия!!. Ремонт на нормални цени по заведения, домовете на хладилни камери витрини и др.

Изтекъл фреон или отиващ си компресор - и двете са нерентабилни за влагане на повече мъни изхвърляй на боклука и за стотина лева си вземи втора ръка. Кранево, обл. Така, че като го купуваме 2 ръка, няма много ресурс в него. Затова питам, за да знам дали има някакъв начин да се справя сама.

Ремонт на компресори, б? Най-често срещаната повреда в хладилниците е повишаване на температурата. От директен Вносител на Супер Цена.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Вячеслав
  Монтана Монтана гр.
 2. Люська
  Въведи страница.
 3. Достена
  Каза ми че няма смисъл от нов компресор - първо, защото са скъпи, и второ - не се дава никаква гаранция че ще проработи.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.