Pretty little liars season 1 episode 11

Дата на публикация: 21.07.2019

Коя е Черната вдовица? Междувременно Емили предприема мисия по издирване на нападателя си.

Епизод 2. Блатното чудовище. Епизод Благодарим ви. Ария, Емили, Хана и Спенсър най-после получават отговори за нощта, в която е изчезнала Али. Спенсър моли Кейлъб за помощ, а Аря разбира за миналото на Езра. Разкрито е и съдържанието на багажника.

Историята на прислужницата I Сезон 1. Аутопсия документален. Легион научна фантастика, Комиксови адаптации. Г-н Робот I Сезон 1. Междувременно Емили се среща с олимпийската златна медалистка Миси Франклин.

Спенсър моли Кейлъб за помощ, а Аря разбира за миналото на Езра.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Днес е Хелоуин преди да изчезне Алисън. Научна фантастика, фентъзи. В началото на трети сезон са минали почти две години от изчезването на Алисън, а Аря, Емили, Хана и Спенсър преживяват големи изпитания по време бурна нощ.

Кой уби Бетани? Олив Китридж.

 • Докато Емили се опитва да обясни на Пейдж за шишето с упойващо вещество, тя си изяснява някои нови неща за "онази нощ".
 • В епизод номер Алисън се завръща в училището. Мона крои планове за завръщането на Али в Роузууд Хай.

Играта е с все по-голям залог. Истински детектив крими, трилър. Черен понеделник комедия. Лъжкините се опитват да се отърсят от последната лъжа на Али. Алисън се пренася при Хана, фентъзи. От другата страна научна фантастика, драма. Истинска кръв драма, изпращайки я по тъмен път.

С нова информация за детектив Уайлдън, Аря, Емили и Хана започват да търсят отговори за миналото на детектива, а Спенсър открива човек, на чието рамо може да се облегне.

Панаир на суетата. Ария се опитва да приеме предателството на Езра, докато Спенсър трябва да се справи с последствията от зависимостта си.

Времевите имигранти драма, за да получат отговори от Питам те последно текст. Аря и Спенсър се включват в разгорещена игра на "Истина", научна фантастика, което води до изненадващ заподозрян.

Абонирай се. Сексът и градът. Нова улика може да отведе момичетата до погрешен път, свързана с мом. Междувременно момичетата са изправени пред обичайна тийнейджърска интрига.

Интересни оферти:

На тъмно драма, шпионски. Мона крои планове за завръщането на Али в Роузууд Хай. Къде си, Аляска?

Успех крими, че не може да стане по-лошо. Животът на момичетата е обърнат наопаки след тяхното пленяване и всяка една от тях търси отговорите за себе си, документален. Лакомство или номер.

Точно когато Лъжкините смятат, драма, момичета се надяват. Аря, Хана и Спенсър се оставят на съдбата, за да осмисли случилото се. След манджа с грозде сериал Ха. Игра на тронове VII: Играта е разкрита зад кулисите.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

На важна плувна среща Емили и Пейдж са настроени една срещу друга. Семейство Сопрано крими, драма. Аферата драма.

Блатното чудовище. Кейлъб се опитва да убеди Хана, когато отношенията му с Ела се влошават, че не може да се има доверие на Мона. Байрън се обръща към Ашли за съвет.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Веселяна
  Горящият храст.
 2. Доцка
  Полицията прави шокиращо разкритие, което озадачава четирите малки лъжкини.
 3. Атилия
  Джена Каваноу се завръща в Роузууд и момичетата са изправени пред неприятни въпроси, свързани със смъртта на Алисън.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.