Видове изречения по цел на изказване 4 клас работен лист

Дата на публикация: 21.07.2019

Позна ли какво е това изречение? Строеж на думата.

Всичко най-важно. Правопис на Т пред звучни съгласни в средата на думата. Правописна проверка на сродни думи. Изразява съжаление.

Now customize the name of a clipboard to store your clips.

Съчиняване на текст по аналогия. За разлика от тях котките обичат точно това. Видео урок: Употреба на видовете изречения по цел на изказване. Тема на текста!

Правопис на глаголите.

Употреба и правопис. Регистрирай се Регистриран си?
  • Подбудително изречение. Изразява съжаление.
  • Съчинение на текст по словесна опора.

Благодарим за помощта! Приятно гледане на този видео урок по български език за 4. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. Изразява заповед. Звуков състав на думата. Описание на урока.

Строеж на думата! Full Name Comment goes here. Корен на думата. Like this presentation. Да запомним…Изречение, с което се изказва заповед,забра. Употреба и правопис на прилагателните имена.

Да запомним…Изречение, с което се изказват силни чувства, се нарича възклицателно. Производни думи. Писмен отговор на въпрос към художествен текст.

Нехудожествен научнопопулярен текст. Влез в профила си, за да докладваш този коментар. Embed Size px. Какъв вид по цел на изказване е изречението, което: изразява силни чувства. Видове изречения по цел на изказване с Деси Бакърджиева.

Видове изречения по цел на изказване с Деси Бакърджиева. Ти успешно докладва този коментар. Видео урок. Изговор и правопис на думи без ударение.

Сложни думи. Сподели във Фейсбук и спечели XP. Ако искате да гледате пантера точно тя е за. Изговор и правопис на гласни звукове в крайна неударена сричка на думата. Художествено описание. Вече даде своя глас за този коментар. Числителни имена. Спомагателен глагол съм. Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар.

Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар!

Изреченията при общуване. Съчинение по даден край. Преразказ на мит.

Звучни и беззвучни съгласни звукове. Embed Size px. Число на личните местоимения.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.