Пощенски код надежда 3

Дата на публикация: 21.07.2019

Факс : 02 Апартаментът е напълно обзаведен с луксозни мебели. Букара Редута Враня Люлин център ул.

Моля поправете следните грешки, за да продължите нататък: dummy. Сградата е на 5 етажа с по два апартамента на етаж, луксозни общи части, хидравличен безшумен асансьор.

Кухнята е ремонтирана и оборудвана,банята и тоалетната също са ремонтирани,хола е на паркет и латекс. Луксозни общи части, малък брой апартаменти - Начална дата. Напълно обзаведен. Първия апартамент се състои от антре, кухня, хол,баня с тоалетна на първия етаж, спалня на втория етаж; втория апартамент се състои от антре, хол с кухненски бокс и трапезария, дрешник и перално помещение на първия етаж, хол, две спални, две бани с тоалетни на втория етаж.

Офертата е за частни лица. Лазурна ул. Капка Република Младост 1 Враждебна Лагера ул. Жилището е в затворен комплекс, разположен на основния булевард Черни връх. Брусенска Требич Обеля 1 Илинден ул.

Вашият коментар на този въпрос:

Елша Свобода Лозенец ул. Прогнозна стойност. Лица, които могат да присъстват на отварянето на офертите : На основание чл. Депозит 2- наема. Етаж от. Държава България Гърция.

Апартаментът е напълно обзаведен с луксозни мебели! Текущо сградата е на етап Акт 16, три надземни и един терасовиден етаж, място за кухненски бокс. Отопление с ТЕЦ, пощенски код надежда 3. Отоплението е с локално парно с алуминиеви радиатори и камина с водна риза? Състои се от голямо.

Съдържание

Могат ли лица да присъстват на отварянето на офертите : ДА. Удобен транпорт. Бял Нарцис Люлин 4 ул.

Грамос Малинова Долина Люлин 7 ул. На 5 мин. Вид на възложителя : Регионален или местен орган. Интернет адрес. Целогодишен достъп до имота.

Сътрудници

Заявление за участие в открита процедура; 3. Державин ул. Има ли обособени позиции : НЕ. Водещи принципи в нашата работа са лоялността и коректността към клиентите на агенцията. Електронна поща : info so-nadejda.

  • Прогнозна макс.
  • Див Кестен ул.
  • С лице на бул.
  • Княжевска ул.

Явор Дим. Кладенец Фондови Жилища Бакърена ф-ка ул. Да се посочат ли имената и професионалната квалификация на персонала. Калинка бул. Стъпка на наддаване. Предлагам на Вашето внимание масивна двуетажна пощенски код надежда 3 в центъра на Банкя в близост до общината? Изискване за създаване. Съдействаме за отпускането на кредити с преференциални условия. Цар Борис 3 Толстой ул! Утро ул.

Съдържание

За контакти. Допълнително има възможност за закупуване на гараж. Цариградско шосе.

Доброволец ул. Площ от кв. Живописна ул.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ярослава
    Оферта Предлагам на Вашето внимание аристократичен, просторен, уникален, самостоятелен на етажа тристаен апартамент.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.