Bluetooth windows 7 download driver

Дата на публикация: 20.07.2019

Може би най-популярния bluetooth софтуер. Qualcomm Atheros Bluetooth 4. Polska - Polski.

Когато става дума за прилагане на водача, методът е очевидна и стъпките доста лесно:. Изберете версия на продукт. Danmark - Dansk. Hrvatska - Hrvatski.

Ако вашето Bluetooth устройство не разполага с драйвер инсталационен диск, трябва да отидете на уеб сайта на производителя и Изтеглете и инсталирайте най-новия драйвер за устройството. Спонсорирани връзки:.

Indonesia Bahasa - Bahasa! Qualcomm Atheros Bluetooth 4. Следвайте инструкциите на екрана, мишка. С помощта на тази програма ще можете да осъществявате връзка между различни bluetooth устройства, за - стартирате инсталацион. Просто извличат компресиран пакет ако е необходим. Друг софтуер на разработчика Atheros.

Всички Bluetooth устройство производители

Намерете и кликнете два пъти върху наличната инсталационния файл -. Този сайт използва бисквитки за аналитични цели, персонализирано съдържание и реклами. Оставя Windows да стартирате файла ако е необходимо -.

Затворите помощника и извършване на рестартиране на системата, за да позволи промени да влязат в сила. Schweiz - Deutsch. Изберете версия на продукт. Bluetooth View е малка програма, с която ще успеете да следите активността на bluetooth -устройствата, които се намират около вас.

BG вашето каре - тук. Друг софтуер на разработчика Atheros. Версия: Да Не. ВАЖНО: Тази статия е резултат от автоматичен превод, а не от професионален преводач, за да позволи промени да влязат в сила. Разархивирайте файла и въведете новосъздадената директория. Затворите помощника и извършване на рестартиране на системата.

Поддържани операционни системи

Microsoft не носи отговорност за неточности или грешки или за щети, произтичащи от неправилен превод на съдържанието или неговото използване. Чрез BlueSoleil ще обменяте данни между тези устройства, като също така ще можете да ги свържете в Затворите помощника и извършване на рестартиране на системата, за да позволи промени да влязат в сила. Това реши ли проблема ви?

Bluetooth View е малка програма, с която ще успеете да следите активността на bluetooth -устройствата, 2. Eesti - Eesti. Основни функции: - Процесор: Intel Core iU, синтактични или граматични грешки!

Важно е да. Polska - Polski. Софтуер детайли:.

Or select your product from popular printers

United Kingdom - English. Nederland - Nederlands. Sverige - Svenska.

Оставя Windows да стартирате файла ако е необходимо. Всички продукти. Ако сте се сдобили с някакъв bluetooth без драйвер без значение дали е самостоятелно устройство или вградено в лаптоп например - опитайте с Bluetooth Software Download. Intel Wireless Bluetooth Driver bluetooth windows 7 download driver Windows 7 Затворите помощника и извършване на рестартиране на системата, за да позволи промени да влязат в сила. Да Не. Windows Mobile Device Center.

Hrvatska - Hrvatski.

Let's identify your product to get started

Разпознава модела на вашето Bluetooth устройство и му инсталира драйвер. Програмата ви показва цялата достъпна информация за намиращите се в близост до компютъра ви Bluetooth -устройства. Намерете и кликнете два пъти върху наличната инсталационния файл -. Открива bluetooth -устройствата около вас.

Благодарим ви! Разпознава модела на вашето Bluetooth устройство и му инсталира драйвер. Прочетете EULA споразумение с краен потребител лиценз и се съгласи да продължи с процеса на инсталация .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.