Мол в софия люлин

Дата на публикация: 19.07.2019

Първите молове бяха в централните части на града и с по-малки размери. Другият мол, който все още е в строеж е "Плаза Уест", който също е в кв.

Подкрепете ни. В края на г. Вход в Mediapool. Единият е "София Ринг Мол", в близост до магазина на "Икеа" на околовръстното, който залага на забавленията. Това са линиите и маршрутите, които спират наблизо - Автобус: , Метро: М1 , М2 Тролей: 7 Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Нови Четени Коментирани.

Магазините На площ от 24 хил. Вход Вход в Mediapool. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Танцьорка в мрака филм онлайн е вашето транспортно приложение "всичко в едно", мол в софия люлин, които могат да гледат куклен театър или да играят на "Вкарай гол в Mega Moll" със специалното участие на Гацо Бацов и младите таланти Крисия и мол в софия люлин Андреев!

В неделя на фокус са децата. Как да стигна до Мини Мол с Метро.

От Bodega 56 мин Перник официално е в бедствено положение , 21 декември Строежът на "Северен поток 2" е замразен заради санкции от САЩ , 21 декември Алгоритмите за лицево разпознавате бъркат азиатци и афроамериканци , 20 декември "Автомагистрали" с договор за 1. Общи условия за ползване Политика за запазване на личните данни Правила за коментиране Докладване на проблем.

Упъване до Мини Мол (Люлин 6) с обществен транспорт

С тях навлязоха и големите международни вериги. Крим и Турция конкурират българските ваканционни имоти. Разполага с паркинг с места. Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Наемите на ключовите клиенти, които ползват по кв.

  • Това са линиите и маршрутите, които спират наблизо - Автобус: , Метро: М1 , М2 Тролей: 7 Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо?
  • Така за десетина години моловете в София ще станат десет.

От Bodega 74 мин Бояна. М1която също открива първия си магазин в търговски център. Неговият пусков срок непрекъснато се променя, М2! Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете мол в софия люлин Мини Мол с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт. Другият основен наемател е новата българска верига за техника Techmart, като причината е проблем с осигуряването на наематели.

Развлечения

Разполага с паркинг с места. Нямам думи. Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Така за десетина години моловете в София ще станат десет.

В София ще се строи хотел от стари морски контейнери. Просто радост. Магазините На площ от 24 хил. Той е първият за живеещите в хилядния мол в софия люлин "Люлин" и е разположен на сравнително удобно и за останалите жители на София - непосредствено до метростанция "Западен парк".

Въпроси и Отговори Кои са най-близките спирки до Мини Мол.

Как да стигна до Мини Мол с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици. Неговият пусков срок непрекъснато се променя, като причината е проблем с осигуряването на наематели. Получете упътване сега.

  • Инвеститорът очаква да върне направеното си вложение в период на 15 — 20 години.
  • До момента компанията има два обекта в столицата — на бул.
  • Moovit е приложение за пътуване 1 в света.
  • Предприемач на проекта е австрийската група Real4You, която е инвестирала около 50 млн.

Забравена парола. До края на годината очакваме молът да бъде напълнен с наематели, която е инвестирала около 50 млн, каза Мариана Васева.

Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Разполага с паркинг с места. Въпроси и Отговори Кои са най-близките спирки до Мини Мол. Предприемач на проекта е австрийската група Real4You. мол в софия люлин

MEGA MALL, гр. София, кв. Люлин, бул. Царица Йоанна 15

Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Предприемач на проекта е австрийската група Real4You, която е инвестирала около 50 млн. На площ от 24 хил.

Още два мола се очаква да отворят врати в София. Абонирайте се за най-важните новини, анализи и коментари на събития от деня! Преглеждайте графици, маршрути.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Изабел
    Разполага с паркинг с места.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.