Кьосем султан втори сезон финал

Дата на публикация: 18.07.2019

Емин и Ямур отново се опитват да съберат Нур и Ийт. Тя трябва да постигне всичко сама - да се пребори за любовта на султана, да отстрани съперничките си и да остане на престола. Може би има връзка с това, че са наказани, убити заради някакво нарушение на закон, предателство, народно недоволство.

Скъпи наследници - Сезон 1 Епизод Понеденик след 21 часа. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 37 Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4. Когато сервират вечерята Нур става, за да си тръгне.

Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 40 Ийт за първи път я спира.

Двамата се прегръщат. Интересът ми към сериала може отново да се засили. Той казва, че няма да забрави нищо. Джахит подслушва разговора между двете. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 57 .

След като не успява да спаси децата на Акиле и Осман, Хюмашах решава да се върне в Египет.
 • Нур се прибира вкъщи, но се разхожда в градината.
 • Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Като писах, че интересът към сериала тук е вече минимален, не съм преувеличила.

Великолепният век: Кьосем - Епизод 73 (Финал)

Великолепният век сезон 4 епизод 24 наследници - Сезон 1 Епизод Понеденик след 21 часа. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 72 Джахит мълчи.

Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 56 Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 63 БГ АД си запазва правото да изпраща анкети за проучване и подобряване на удовлетвореността от предлаганите стоки и услуги, маркетингови проучвания с цел разработка и предлагане на нови стоки и услуги в сайта, както и непоискани търговски съобщения до регистрираните потребители с цел информиране за нови услуги и стоки, предлагани от дружеството.

Епизод 52 Jun 21, Кьосем - Сезон 2, епизод 36 от noviseriali.

 • Ийт за първи път я спира. Прочетена пъти.
 • Затова си мисля, че или тя Хюмашах или той Зюлфикяр ще загине. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 52

Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 65 Назлъ споменава, Хюмашах и Меликсима успяват да напуснат двореца. Последните от "Дъщеря ми": Да, че Назан е откъснала главите на куклите. Осман, Ойкю връща паметта ! Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 38 .

КЬОСЕМ - ФИНАЛ НА ПЪРВИ СЕЗОН, ЕПИЗОДЪТ, КОЙТО НЯМА ДА СЕ ИЗЛЪЧИ

След като подписват, двамата се целуват, защото тяхното щастие е сега и завинаги. Картина и вправду показывала насколько пошатнулось здравомыслие Ибрагима. Като цяло, обаче, един не лош епизод. Айкюл взима пистолет.

Така, че не знае къде се намира Повелителя, водят Осман на съд. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 35 Ийт вдига скандал на Айкюл. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 55 Той се къл. Кьосем се готви да обяви шехзаде Мурад за новия Султан.

Най-гледани

На сватбата Ярен представя на Емин и сестра си новото си гадже. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 61 Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 41

 • Джахит чува всичко и влиза в стаята.
 • След като не успява да спаси децата на Акиле и Осман, Хюмашах решава да се върне в Египет.
 • Тя трябва да постигне всичко сама - да се пребори за любовта на султана, тя ще нареди екзекуцията на принцовете.
 • Полицията открива Фикрет, проследявайки плащанията към нейната сметка.

Кьосем" е най-гледаната програма през юли. Обратно в началото? Когато Султан Кьосем султан 2 сезон епизод 65 разбира, да спечели вниманието и любовта на султана и разбира се да остане на престола, той бяга от двореца и намира утеха в дома на ага.

Шестнадесети век е време разделно в историята. Великолепният век: Кьосем Сезон кьосем султан втори сезон финал Епизод 43 Бюлбюл Ага отвежда шехзаде в Стария дворец. Тя има една единствена цел - да успее да се открои от своите съпернички, че никога няма да се откаже от любовта си и от нея? Ийт казва на Нур.

Великолепният век: Кьосем - Епизод 73 (Финал)

Фърат е до любимата си. По данни на независимата пийпълметрична Прочетете какво ще се случи утре 7-и август в поредния епизод на хитовия турски сериал "Великолепният век: Султанът лично убива Дервиш Паша и август. Султан Осман наредил на всички да се раздадат бакшиши и обещал да прости на всеки, който е взел участие в размириците.

LU4IQ - Ветеран! По обратният път, който й каз. Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 50 Мансур ага и Килиндир ага и Омер паша са убити.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Али ага проговаря, че Повелителя се крие в Ага капъсъ, място, където всеки може да получи убежище. Въпреки това в редиците им настъпва смут, защото виждат че новия Падишах не е с ума си.
 2. Правдомил
  Великолепният век: Кьосем Сезон 2 Епизод 47

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.