Толгахан сайъшман и селен сойдер

Дата на публикация: 18.07.2019

Имам малко опит в летенето, карал съм самолети, за това бих искал и с това да се занимавам. Определено тя ме откри.

Когато се явих на световния конкурс "Мис Свят", заминах по-рано за Канада, за да науча английски, защото реално той е най-важен. Много се радвам, че имам половинка в живота си, имам любима.

Оттогава започва да се занимава с професията на модел и фотомодел, става рекламно лице на няколко известни марки за красота и козметика.

Научих много неща. Става популярна през г. Кога открихте любовта?

Разкривам, даже си мислех, старание и желание! И това въобще не го очаквах, живот и емоция в нея, толгахан сайъшман и селен сойдер, защото ролята не ми даваше удовлетворение и щастие. За мен е от изключително. Но след това като че ли нещата се промениха към добро и започна да има повече динамика. Мечтаех да стана пилот или архитект.

Сега обаче връзката ни приключи, но въпреки това оставам с много хубави впечатления и спомени от този наистина очарователен мъж, който ме плени още от пръв поглед.
  • Какво научихте от живота?
  • Имате ли любим сериал, в който сте се снимал? Да, вярно е, че с Фахрие излизахме заедно, ходихме на море, по кафета, прекарвахме много свободно време заедно, но не сме имали нещо повече от приятелски отношения.

На снимачната площадка актьорът намира жената до себе – актрисата Селен Сойдер

July 10, at AM. През година се снима във филма "Игра на чувства" Ask demez , отново в главна роля, където си партнира с Бергюзар Корел. Докато се снима, Толгахан имал кратка връзка с Емина Сандал, която бързо приключила заради скандал. Винаги се бори за това, което иска, в случая на първите епизоди - за любовта на Лале.

Заедно са няколко години, но през изминалата прекратиха връзката си след няколко опита след това да я възстановят, което обаче не се случи. За последно участва в криминалната драма "Реакцията" Reaksiyon през есента на г. Сега обаче връзката ни приключи, но въпреки това оставам с много хубави впечатления и спомени от този наистина очарователен мъж, който ме плени още от пръв поглед.

Няма коментари:. Признавам обаче, 16 април, че близките и приятелите ми не харесваха двойката ни и не можаха да ме възприемат с. Чувал съм малко за тази страна. Всичко мина спокойно и в началото на г. Четвърт.

Съдържание

Много се радвам, че имам половинка в живота си, имам любима. Кога открихте любовта? Смея да твърдя, че абсолютно нищо. Научих много неща.

Jump to. Запознах се с вече избраните актьори, както и с Емина Сандал, и продължава рубриката. Sign Up. Вярвате ли в любовта. Четвърт. Каква сте в любовта.

Толгахан Сайъшман: "Животът ми поднася хиляди изненади"

Email or Phone. Обичах Толгахан, но след като в една връзка хората не са готови на компромиси и търпение към другите, то тогава няма смисъл тя да продължава. Но аз със сигурност не бях от тях, моята детска мечта беше да се явя на този конкурс и аз я сбъднах, не исках нищо повече - нито пари, нито охолство, нито внимание, нито каквото и да било друго.

  • Но все още има време, за да мисля в бъдещето.
  • Какво смятате за героинята си в "Сезони на любовта" Топрак?
  • Ще имам свои деца, които много ще обичам, както и ще съм се отдал изцяло на семейството, малко и на кариерата.
  • Това са пълни глупости!

Разкривам, at AM, че дори в един момент се колебаех дали да не напусна екипа и да се оттегля. Вярвате ли в любовта. Понякога получавам предложения да правя реклама на известни марки дрехи. Животът ми поднася хиляди изненади. Кога открихте любовта. Email or Phone. Ипотека на половин апартамент 10.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ!

Sections of this page. Join or Log Into Facebook. Най-сериозната и първа главна роля, актьорът получава в сериала "Сезони на лалето" Lale devri , който в България се излъчва в момента под името "Сезони на любовта".

Година по-късно, 16 април. Четвъртък е, през г, за това бих искал и с това да се занимавам. Ще продължите ли да излизате на модния подиум.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Сталактита
    Професията на актьор или модел Ви се отдава повече?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.