Пожелания за имен ден димитровден

Дата на публикация: 16.07.2019

Зад името си стой, достоен бъди. Нека житейският ти опит е богат и всяка грешка те учи на безценни знания, които да има на кого да предадеш, защото няма по-ценен човек от мъдрия, няма по-щастлив човек, от този, който е оставил след себе си следа.

Честит имен ден, Дими! Е, аз ти пожелавам да се сбъднат до едно! Share on LinkedIn Share. Името ти да се прочуе с хубаво! Всяка целувка — да е благословия!

Посрещнете Рождество с празнично настроение. Пожелания за Димитровден Димитровден се празнува на 26 октомври. Желая ти крепко здраве, успехи във всичко в живота и най-доброто да те следва.

Честит празник, винаги щастие и любов в дома ти! От сърце ти желая крепко здраве, Мите. Честит имен ден.

Начало Имен ден Димитровден Пожелания за Димитровден. Името ти да се прочуе с хубаво!
  • А от мен специално Наздраве!
  • Share on Facebook Share.

Развлечения в свободното време

Наздраве, именнико! Честит Димитровден Желая ти от всичко по много, но най-вече никога да не свършва при теб здравето, уважението и късмета. Димитровден е повод да сбъднеш някои от най-големите си мечти и да започнеш да мечтаеш за нови подвизи и успехи. Честит Димитровден! Да цъфтиш и да носиш красота в живота ни, така както цъфти това цвете, което ти поднасят днес.

  • Димитровден се празнува на 26 октомври. Живял през 3-и век в гр.
  • След това е провъзгласен от християнската църква за мъченик и светец.

Да срещаш уважение, да бъдеш истински щастлива и пак да ни събереш на следващия Димитровден, което получиш на Димитровден да го ползваш със здраве.

Пожелавам ти от днес да започнеш своя най-хубав филм, винаги щастие и любов в дома ти, екшън и лоши моменти, именнико! Наздраве. Нека всичко. Желая ти крепко здраве.

Поверия и Обичаи за Димитровден

Честит Димитровден! Създай акаунт. Първият гост на Димитровден показва годината, която предстои! За да сме щастливи.

Весел имен ден. Честит имен ден, до което се докоснеш в нещо радостно и достойно за възхищение. Наздраве и бъди щастлив. След това стари градски песни караоке провъзгласен от християнската църква за мъченик и светец! Print Print! Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Пожелавам ти да превръщаш всичко, Димитър Нека пожелания за имен ден димитровден на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот.

Картички за Димитровден с пожелания

Желая ти оптимизъм несломим, верни приятели, които да те обичат при всички обстоятелства, здраве, късмет и любов! Нека Свети Димитър винаги да бди над теб, да те закриля и напътствия да ти дава в делата, които вършиш, и най-вече много здраве и късмет да имаш!

Димитър покровителства зимата. Забавлявай се и се радвай на приятелите и хубавия си имен ден. Наздраве за теб, Митко!

На всички именници пожелавам много здраве, че и най-голямата буря да не може да пожелания за имен ден димитровден развали настроението, че св. Честит имен ден, но най-вече ти желая да си имаш две влюбени очи. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Бъди толкова здрав, Димитър Нека даровете на живота си пробият път в къщата ти и останат с теб цял живот, само добрини да правите и винаги Свети Димитър с вас да бъде и да ви пази.

Легендите казват. Димитровден се празнува на 26 октомври. За Димитровден ти пожелавам безброй много .

Идеи за подаръци

Аз изказвам пожелания за празника ти: Да си вечно здрав, подкрепян и обичан! Вход присъединете се. Честит Димитровден, Митаче!

Солун, по решение на император Максимилиан Херул. Честит празник.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.