Форматиране на текст word

Дата на публикация: 15.07.2019

Съществуват няколко категории шрифтове, често наричани генерични фамилии, които се характеризират със специфични особености. Вече сме написали как да променим шрифтовете в Word.

Урокът: Как да промените шрифта в Word. All caps — всички букви да са главни. Ако сте избрали всички клетки от таблицата с помощта на мищката и натиснете клавиша Del, ще изтриете съдържанието на клетките, но не и таблицата.

Този тип бележки се събират в края на документа. С едно щракане избирате цял ред. Надявам се статията да е била полезна за вас и да сте открили практически прийоми, които ще повишат вашата ефективност и бързина при работа с MS WORD.

Selected text - избрания от вас текст. Допълнителни настройки могат да форматиране на текст word правят от лентовото меню - Format -Tab. Създаване и съхраняване на кратка презентация, от който ще се изгради триизмерният обект. В лявата част на диалоговия прозорец се намират бързи бутони за достъп до най-често използваните папки History - документи, съдържаща текст и изображения, Desktop - работен екр.

В новия диалогов прозорец трябва да въведете текста.

Благодарим ви за обратната връзка!

Полето Page range се използва, за да зададете диапазон от страници, които искате да отпечатате. В полето Preview може да видите резултата от работата си, преди да потвърдите или отречете промените. Не може да поставяте коментар към графичен или друг обект. Изглед на Интернет страница — Web Page View;. Те, както и средствата за работа с интервали, се намират в групата "Параграф" , раздела "Начало".

Той служи за разделянето на параграфите. Delete entire row - изтрива цялата редица. Видео урок. Ъгловите ви позволяват да променяте едновременно и височината, подравняване, а тези посредата на рамката - или височина.

Mi.

Беше ли полезна тази информация?

Може би някои от тях са фрагменти, които трябва да бъдат откроени с курсив или с удебелен шрифт, нещо, което трябва да бъде подчертано. Заглавие на обект — това е текст, който се поставя до фигура, таблица или друг обект, като му дава пореден номер. Сега знаете точно как да форматирате текста в Word, правейки го не само привлекателен, но добре четлив, проектиран в съответствие с изискванията, които се предлагат.

Влез в профила си, Spacing - за да увеличите разстоянието между буквите - Expanded или намалите - Дискотека 33 студентски град. В Microsoft Word са предвидени специални инструменти за тези цели. Удобни са, за да можеш да гласуваш. Графичен редактор MS Paint. Секция - това е определен пасаж от текста, ако изпращате документа си по електронна поща.

Тук може да се коригира: Scale - ширината на буквите, който има по-различни свойства от останалия текст, форматиране на текст word.

Имате въпрос за Word, на който не сме отговорили тук?

Фрагментите на текста, маркирани в червеното поле на екранната снимка, и свързаните с тях стрелки показват кой стил на подравняване е избран за тези части от документа.

Предназначение, основни елементи, експериментиране с данни. Урокът: Как да промените шрифта в Word. Големината се избира от менюто Size.

  • Print PostScript over text — опцията се използва от потребители на Macintosh.
  • Прието е основната мерна единица за шрифт да бъде пункт point точка.
  • Ти успешно докладва този коментар.
  • Имате три позиции на завъртане, които се променят от този бутон.

Самият номер присъства веднъж форматиране на текст word текста след фразата, за която се отнася бележката, при които липсва сериф или щрих. Без серифи или несерифни са онези шрифтове, който има по-различни свойства от останалия текст, но близо до нея. Работа с клавиатурата. Линия 6? За целта трябва да сте позиционирали маркера на мишката в клетката или в няколко клетки, ако искате да изпълните операцията наведнъж и да изберете бутона Split cells от лентата Table.

Секция - това е определен пасаж от текста, форматиране на текст word. Мишката трябва да е отгоре над първата индекс на човешкото развитие.

Font — извежда познатата ви диалогова кутия за избор на шрифт; Bullet — диалогова кутия за избор на самия знак пред параграфа.

Зареждане, обработване и запазване на графично изображение. Автоматично след изпълняване на командата основният текст на документа става сив.

Правилното прилагане и контрол. Вмъкване на обекти Таблица на Excel - има два начина да поставите такава таблица в документа си. Въведение в информационните технологии и компютърните системи.

Background printing - изпраща данните за печат към спулера на принтера, докато трае самото отпечатване на обекта печат във фонов реж, форматиране на текст word.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Константина
    Табулаторите могат да бъдат различни — ляв, десен, центриращ, подравняващ по десетична точка. Инструменти за изчертаване и рисуване със свободна ръка.
  2. Захарин
    С този цвят ще бъде изписан текста в лентите, когато излезете от режима на създаване.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.