Колко е данъка на кола 163 коня

Дата на публикация: 15.07.2019

Самолет от България е приземен аварийно в Рим заради състоянието на пасажер. Чисто Душмани,морят Българи,всеки ден.

Ако щат хората да се изтрепят на пътя и да карат с ,пет пари не дават. Просто радост. На две от снимките е посочено къде в документите на колата са записани трите компонента, от които се формира данъкът. Видяхте ли сега, какви 20 лева увеличение??? По тази формула данака на моята кола е по нисък на половина.

Годината не доказва кой замърсява повече. Над kw- 1,80 лв. Ние в провинцията по малко данъкоплатци ли сме че за нас не е направено. Защо всичко не е на база изгорели газове без оглед възраста на автомобила. Тва са Бирници бе,чисти Бирници,Полицията -бирници.

Средният грък не получава по 5 пъти повече. Съгласен съм 5. По-новите и по-мощните автомобили отново ще се облагат с по-висок компонент, като идеята е по-скъпите автомобили да се облагат повече.

Полезна ли ви беше тази статия?

И за кои коли видя че с по ниски? Бирници и Душмани. Какво очаквате от Иван Гешев като главен прокурор? Тойота Авенсис 2,2, дизел, г. Протести, реване, а те данъците по-ниски. Е, па само у великиот град карат автомобили, другите сме пешаци.

Тук не е София, което изчезва след втория шамар, гледай какво ще става като мръднат ставката с няколко стотинки след месеца. Зелената мафия! Молим Ви най-учтиво да изключите блокирането на реклами. Отгова беше само-добре.

Чисто Душмани,морят Българи,всеки ден!

Последни новини

Информационно обслужване" АД изработи електронен калкулатор, чрез който всеки собственик на моторно превозно средство в София може да изчисли какъв данък МПС ще дължи за г. В калкулатора за регистрираните в София автомобили са заложени минималните коефициенти, приети от парламента с измененията на Закона за местните данъци и такси, които влизат в сила от 1 януари г.

Коментиран от 14 ,

Измама отново на обирджиите. Само от теб се иска да я зачислиш в данъчното! Публикувано: Нед окт 26. Кой автомобил ще замърсява повече - който изминава 40 км. Последни Първи Най-харесвани.

Коментари (4)

Таксата да си яплащат,тези които години държат хората на безнин и нафта и не въвеждат Свободна Енергия. Къде са паркоместата. До коментар 11 от " Angel ": Не е верен този, някои общини не са о явили ставката, това смята всичко на минималната. Самолет от България е приземен аварийно в Рим заради състоянието на пасажер.

Над 55 kw до 74 kwвключително - 1,00 лв! Публикувано: Вто яну 27, За Данък МПС, че колко е данъка на кола 163 коня. Нали кметовете трябваше да предложат стратегия за намаляването на замърсеността. Шофьорите да се движат с повишено внимание от км до км на АМ "Тракия"! Разбира се, че с висок евростандарт плащаш по-малко отколкото досега и съответно такива без стандарт струват повече отколкото с наличен.

Но въпреки това има голям напредък в това. Чрез калкулатора всеки собственик може да се ориентира какви стойности на данък МПС се получават за автомобила му.

До коментар 13 от " ": Ако имаш пари за кола kw на 27 г по-добре си купи нова kw и ще усетиш понижението на данъка. Кой автомобил ще замърсява повече - който изминава 40 км. Само балъците си мислят, че няма увеличение.

Какво от това, че и двата са на 5 години и са по kW фабрично определена мощност. Последно посещение: Нед дек 22, Голф 5 1,6 75kW г. Йордан Кирилов.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ако човекът избере да я прати на хартия, той ще може да види данните си онлайн, при положение, че разполага с ПИК код.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.