Странично пълнещ механизъм за тоалетно казанче ремонт

Дата на публикация: 14.07.2019

При пускане на водата, количеството е достатъчно, но не тече от всички страни на тоалетната чиния. Здравейте, трябва да се свали бутона и да се види къде заяжда.

Каква би могла да е причината? Собтвеност е на приятел, който го е демонтирал понеже течал и искал да купи нов. Не мога да разбера и какъв е проблема, защото не успях да отворя капака. За да се движи свободно трябва да се почисти оста по която се движи. Може ли да се отстрани проблема, без да се закупува ново и ако да, бихте ли ми обяснили какво трябва да направя. Здравейте, има два типа порцеланови казанчета.

Здравейте, но една от пластмасите е счупена, като малкото триъгълниче да притиска камбаната да не се вади. Ако качите снимка на пълначката, ще ви кажем. Всичко точно - до вчера. Първо се поставя изпразващия механизъм са камбаната надолу - с "линийката" се захва? Но 1 седмица по-късно проблема е същия.

Бутона на казанчето с който се пуска водата е потънал и не действа, какво да направя? Иска ми се да намеря наистина читав поплавък, който след 2 месеца да не ми се налага отново да го сменям. Здравейте, няма да можеме да дойдем, но ще ви обясниме как да си го оправите.

User account menu

Опитах се да отворя горния капак, дърпам обаче не става. Какъв е вашият съвет? След това се измерва тръбата колко стръчи. Здравейте, коя от двете? На какво може да се дължи този проблем? Проблемът е, че казанчето се пълни с вода след което прилива и чак след около 40 секунди поплавъка сработва и водата спира да тече.

Ако не става сменяте поплавъка. На какво се дължи този проблем и как може да се отстрани, странично пълнещ механизъм за тоалетно казанче ремонт. Ние ви предлагаме качествен ремонт на тоалетно казанче и ви съветваме да не бързате да купувате ново казанче, след което отново да го монтирате и всичко ще бъде наред, тъй като старото може да се ремонтира? Купих нова и я смених, но стана по-лошо: първоначално при пускане на водата за около секунда тече нормално вода.

За да се оправи тръбва да свалите пусковото устройство и да го продухате.

Бутона за пускане на водата се развали както и самия механизъм. Изпразнителя стои в горно положение и с леко само с леко побутване пада пак. Погледнах вътре — нивото на водата бе поне сантиметра по ниско от отвора. Купих и го смених с ново, но пак капе, макар и по-слабо.

Здравейте, източвате водата. Търси ги в железариите или вик магазините. Купихме частите от магазина обясниха ни, а как се сменя този поплавък за този тип казанче откъде мога да го купя. Спирате водата към казанчето, но нещо не се получава. Структурата ми грое след напълване на казанчето не спира водата и тя се влива в тръбата и продължава да тече в гърнето.

Вход в електронния магазин Сервина:

Омръзна ни вече да се занимаваме с това, сума и пари дадохме за гумички, механизми. Решетката явно е залепена в четирите си края,и опасността да се счупи е голяма. Здравейте, най-правилното е да извикате майстора който го е ремонтирал да го оправи. Искам да попитам правилен ли е монтажа с частите на казанчето. Или да сменям целия поплавък?

  • Някакъв съвет?
  • Навил съм и допълнително лента по резбата на тръбата, която влиза в казанчето, стегнал съм добре шайбата, но не спира да капе!
  • Вашият коментар Отказ Трябва да влезете , за да публикувате коментар.
  • Теча на водата от гъвкавата връзка е с нормално налягане.

Регулирай го на по-ниско ниво да затваря и тогава пак пробвай. Благодаря Ви. Само 2 год. Казанчето е на "Видима" с долно водоподаване. След ремонт на уличният водопровод го почистих основно. Къде е проблема. Честият ремонт на тоалетното казанче се състои именно в past simple or past progressive exercises на пълнещото устройство или пускащият механизъм.

Монтирах си казанчето, но явно нещо сгреших и странично пълнещ механизъм за тоалетно казанче ремонт мога да разбера защо като сложа капака двете метални тръбички от хромираният бутон за натискане тече вода постоянно.

АМБ Технологии

Някакви идеи! Пълнещото устройство е същото като на снимката на първа страница на сайта. Моля за съвета ви как да се справя с проблема.

Сега вече съм сигурен къде е проблема. Само че имаше проблем, предполагам че може да се намери гумен пръстен, който оставихме за след зимата. Поправимо ли е или директно де си закупя нов механизъм. Трябва да се огледа и ако може да се разглоби вакуумния механизъм.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.