Автогара велико търново юг телефон

Дата на публикация: 14.07.2019

Цена на билета 7,50 лв. Тръстеник р. Бяла Русе Кубрат Исперих Дулово.

Цена на билета 30,00 лв. Зареждане на още На разположение са 4 двойни стаи, всяка оборудвана с Wi-Fi интернет, климатик, телевизор, мини бар, модерна самостоятелна баня с душ кабина и сешоар. Цена на билета 6,00 лв. Цена на билета 45,00 лв. Unknown 22 май г. Бабово Голямо Враново Малко Враново

Градски транспорт Велико Търново 14 август г? Бабово Бръшлян Цар Самуил. Тръстеник Тръстеник. Звънарци р. Какъв автобус мога да взема от Царевец до Екстрапак ул.

Цена на билета 7,50 лв.
  • Както многократно сме споменавали, ние сме любителски сайт и отговорът на този въпрос, не е в нашите компетенции. Unknown 15 юни г.
  • Unknown 22 май г.

Unknown 22 май г. Цена на билета 16,00 лв. Езерче Осенец Гецово Разград. Бяла Русе Дулово. Търсене в нашия сайт.

Апартамент Любенови е напълно обзаведен и самостоятелен апартамент в идеалния център на Велико Търново. Тръстеник р. Цена на билета 10,00 лв. Малки Чифликкв. Маршрут: Товарна га.

Цена на билета 7,50 лв. Русе - Силистра Т. Градски транспорт Велико Търново 14 май г. Дата на пътуването.

Тръстеник Тръстеник. Цена на билета 3,00 лв. Цар Самуил р. Той предлага всички удобства на истински дом далеч от дома и е подходящ за краткосрочно и дългосрочно настаняване. Автобус номер 14 който тръгва от Велико Търново в не спря на спирката за гарата и не взе дъщеря ми.

Навигационни линкове към другите страници в сайта

Цар Самуил Нова Черна р. Белокопитово р. Анжела Ангелишкова 6 август г. Nikolaj Ivanov 19 март г.

  • Добрич - Прага Орлан.
  • Русе - Шумен Шумен Пътн.
  • В близост се намират множество ресторанти, магазини, забележителности, 5 корпус на ВТУ и др.
  • Звегор р.

Състои се от три стаи, както и детски кът и барбекю в двора на къщата, бул. Бяла Обнова София. Яворов". Беломорци р. Сребърна р. Заминаващи Заминаващи. Цена на билета 24,00 лв. На разположение в тази къща за гости са напълно оборудвана кухня за самостоятелно ползване.

Информация за автобуси от автогара юг - Велико Търново

Къща за гости Приятели е стратегически разположена в центъра на Велико Търново, на метри от Общината, Музикално-драматични театър и Паметник Майка България. На разположение на неговите гости са стаи и професионален конгресен център с 8 зали, 4 тематични ресторанта с превъзходна кухня, лоби бар, лятна тераса и спа център със закрит плувен басейн, две сауни, солариум, парна баня, фитнес и др.

Писанец р.

Белокопитово р. Зафирово р. Unknown 15 юни г!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Себахтин
    Хотел Росица е подходящ за всеки, който търси евтини нощувки в старопрестолния град.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.